Labels

Monday, 15 April 2013

PANAS TERNOW!!! : MCA Akan Boikot PRU13, Tarik Diri Daripada Bertanding!!!


Azrin Ren : Itulah..dok sebok jaga tepi kain orang lain...tetapi dii sendiri tak terjaga...setel masalah hangpa tu dulu sebelum nak sebok hal  kami...bodoh punya UmnoBN...

PANAS...!!!!! BERITA YANG BARU KITA TERIMA, 

 MENGIKUT MAKLUMAT KITA TERIMA DARIPADA SUMBER DALAMAN MCA(NAMA PEMBERI MAKLUMAT TERPAKSA DIRAHSIAKAN), BAKAL ADA KEJUTAN BESAR DALAM PRU13 KALI INI. 

 BN BAKAL MENGHADAPI MASALAH BESAR ANGKARA PERGESARAN ANTARA UMNO DAN MCA KIAN PARAH. 

 MCA DIKATAKAN AKAN MENARIK DIRI DARI BERTANDING DALAM PRU13 KALI INI ANGKARA BEBERAPA PEMIMPIN UTAMA MCA DIKATAKAN TERLALU KECEWA DENGAN TINDAKAN UMNO YANG MERAMPAS KERUSI YANG SEPATUTNYA DITANDINGI MCA DENGAN SEWENANG-WENANGNYA.

 MEREKA AKAN MENGAMBIL LANGKAH YANG SAMA DENGAN PRESIDEN PARTI MEREKA CHUA SOI LEK, IAITU MENARIK DIRI DARI BERTANDING DALAM PRU13. 

 MENGIKUT MAKLUMAT TERSEBUT KEBANYAAKAN CALON MCA DI JOHOR AKAN BERBUAT DEMIKIAN ANGKARA KECEWA AKIBAT BEBERAPA KERUSI MILIK MCA DI JOHOR TERPAKSA DISERAHKAN KEPADA UMNO. 

 WALAU BAGAIMANAPUN CHUA SOI LEK KINI BERTUNGKUS LUMUS, CUBA MEMUJUK MEREKA SUPAYA TIDAK MENARIK DIRI. 

 KHABARNYA BERITA INI TELAH DIKETAHUI OLEH NAJIB, YG JUGA PRESIDEN UMNO. NAJIB DIJANGKA AKAN MENANGGUHKAN SEKALI LAGI PENGUMUMAN CALON UMNO/BN YANG SEPATUTNYA DIUMUMKAN PADA HARI SELASA INI 16 APRIL 2013. 

 NAJIB DIJANGKA AKAN BERTEMU DENGAN SETIAP BAKAL CALON MCA TERLEBIH DAHULU BAGI MENENANGKAN MEREKA. 

 TARIKH BARU PENGUMUMAN CALON BN MUNGKIN DIBUAT SEHARI SEBELUM PENAMAAN CALON IAITU 19 APRIL 2013.

#Lagi sekali gua cakap, setel dulu hal lu sebelum nak sebok pasal orang lain!!!

Blog Pakatan Rakyat