Labels

Ohrakyat Profile


Ohrakyat.org dari mula dulu lebih dikenali dengan nama domain myccm.com kemudian bertukar menjadi pepadi.net bertukar lagi jadi azrinblog2u.com dan bertukar lagi jadi azringoblog.net tak bertahan lagi  bertukar jadi bloggersexpres.net. Semua nama-nama doman yang tertera hanyalah mampu bertahan selama setahun sahaja. Kini ohrakyat.org sudah hampir dua tahun bertahan dan nama domain yang paling sesuai untuk dikekalkan berikutan persetujuan ahli-ahli groups masing-masing.

Blog ohrakyat di kendali oleh : 

Admin : AzrinRen ( Nama Samaran seperti mana diguna pakai kat facebook)
Pembantu Admin : Amalina (Nama Glemer dari msnchat dulu, pembantu setia alam maya sejak 2002, mula-mula gua bukak chatroom ''chit chat malaysia'' kat msn)

Iklan/Promosi : Lulu(bukan lulu tombing ya, tetapi LuLU yang berasal dari sabah, seorang gadis cina yang bekerja jabatan cuaca di sabah juga, tetapi ini nama glemer joo....)

Oklah setakat ini jo yang gua penakan, apa-apa pun ketika gua membuka sesuatu artikel yang mengguris hati para-para pembaca sekalian. gua mintak maaf banyak-banyak yoo...kalau nak menegur ka apo ka..sila emailkan gua di live_kayangan@hotmail.com atau azrinblogspot@gmail.com atau pun boleh add bbm gua pin 28FB288


Hidup rakyat!! Hidup PR!! Ini kalilah tukar!!Baca Berita Penuh ..

Post a Comment

Komen Jangan Tak Komen....

Blog Pakatan Rakyat