Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label 10 ribu hadiri hijau 2.0. Show all posts
Showing posts with label 10 ribu hadiri hijau 2.0. Show all posts

Saturday, 25 February 2012

VIDEO HIMPUNAN HIJAU 2.0 | SEKITAR PERHIMPUNAN HIJAU 2.0 LYNAS DI KUANTAN |

VIDEO HIMPUNAN HIJAU 2.0 | SEKITAR PERHIMPUNAN HIJAU 2.0 LYNAS DI KUANTAN | Himpunan Hijau 2.0 yang dijadualkan di padang MPK4 bidang sepanjang Jalan Tanah Putih menunju ke bandar Kuantan akan bermula pada jam 10 pagi ini.




Perhimpunan itu sebagai membantah tindakan Lynas Advanced Material Plant (Lamp) di Gebeng yang mahu membina sebuah loji pemprosesan nadir bumi yang berharga RM700 juta. Syarikat berkenaan awal bulan ini mendapat lesen operasi sementara dan kelulusan daripada Lembaga Pelesenan Tenaga Atom (AELB) untuk memulakan operasi mereka.


Penganjur perhimpunan itu malam tadi, membuat pengumuman mengejutkan pada tengah malam tadi di Facebook dengan mengumumkan bahawa mereka akan berkumpul di padang MPK1 di sepanjang Jalan Mahkota pada jam 9.30 pagi.

psst....Cuba bina loji lynas kat putrajaya tengok...apa ah jib gor kata.....

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat