Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label BBC News - Anwar Ibrahim wants free elections. Show all posts
Showing posts with label BBC News - Anwar Ibrahim wants free elections. Show all posts

Tuesday, 17 January 2012

BBC News - Anwar Ibrahim wants free elections

Kepada pencacai-pencacai UMNO, sila tonton video ni sehingga habis. jangan tengok sekerat-kerat, pastu hangpa jawab, ada tak anwar sebut apa yang utusan haram dan media tv3suku bangsat tu siarkan. selamat menonton. 


Adakah pencacai-pencacai UMNO dah tonton video diatas? kalau sudah. sila jawab ada atau tidak apa yang utusan haram dan tv3suku bangsat cakap tu. kalau tak paham bahasa english, sila pergi ambik borang kat muet dan ikuti kursus bahasa english supaya hangpa tak jadi bangang macam utusan dan tv3 suku.

Nak memfitnah pun cari lah idea yang menarik dan susah dihidu. UMNO kalau menyamar jadi beruk pun pakatan rakyat tetap boleh hidu tetapi hanya pencacai-pencacainya sahaja yang tak boleh nak hidu. sebab mereka semua senang nak diperbodohkan dan juga mudah terpedaya.

psst....Jangan lupa belajar bahasa mangolia...

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat