Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara. Show all posts
Showing posts with label Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara. Show all posts

Monday, 8 August 2011

BloggerzExpress : Wajah makcik yg menghina ISLAM


Siapa Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara? Saja aku nak siasat lepas baca dokuman pembongkaran identiti Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara oleh Gaysec ni. Dan akhirnya membawa kepada beberapa akaun sosial miliknya. Dan yang pasti, kalau blog atau akaun sosialnya ditutup sebab korang report, dia pasti akan kembali dengan akaunnya yang baru.

Contohnya kalau blog makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com kena banned, lepas tu muncul pulak makcikhajjahsittalwuzara99.wordpress.com. Dengan isi yang sama macam blog lama. Mungkin dia buat back-up sebab tau blog dia akan kena banned. Aku rasa makhluk ni macam bermati-matian nak sebarkan ajaran sesatnya yang mengutuk Islam. Bila aku baca isi blognya, memang kurang ajar dan akan memesongkan aqidah orang yang kurang mendalami ajaran Al-Quran. Nauzubillah…


dentiti dan gambar sebenar makcik hajjah sitt al-wuzara sebuah blog hina agama islam terbongkar. Identiti makcik hajjah sitt al wuzara dibongkar dengan bantuan penggodam gaysec. Baru-baru ni, blog tersebut telah didakwa menghina agama islam dan telah membuatkan ramai umat yang beragama islam begitu marah. Berikut adalah maklumat yang telah berjaya diperoleh oleh kumpulan penggodam gaysec.

Nama Sebenar : Nor Arlene Tan Binti Khalid
Keturunan : Melayu + Cina
Tarikh Lahir : 26 Jun 1985

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat