Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label anwar ibrahim bersama sheik wardawi. Show all posts
Showing posts with label anwar ibrahim bersama sheik wardawi. Show all posts

Sunday, 12 February 2012

GAMBAR : Pertemuan Dan Perbincangan Anwar Dengan Pemimpin-Pemimpin ISLAM

Ini gambar-gambar yang terang-terangan menunjukkan kenyataan, tetapi kenyataan ini pencacai-pencacai UMNO/BN memang kecut teloq hendak mengakui akan kenyataan-kenyataan tersebut.

Tetapi pencacai-pencacai UMNO/BN yang ala-ala kaum luth ni memang lebih mempercayai video yang hitam putih, manakalanya video-video yang berwarna mereka memang tidak percaya dan menafikan sekeras-kerasnya sehingga terkencingan terberak, contohnya lu semua harus tahu pencacai memang takut hendak menerima kenyataan video yang berwarna seperti video ''Mahathir mengakui anwar ibrahim dizalimI''.

Gu berharaplah pencacai-pencacai UMNO/BN janganlah kecut teloq akan kenyataan sedimikian seperti dibawah.

Kalau lu semua nak beri apa-apa berita sekalipun harus lah memberi dengan laporan yang penuh bukannya sekerat-kerat seperti yang lu semua ambil dari Journal Wall Street baru-baru ini. 

Bersama pemimpin HAMAS Khalid Marshal

Bersama Sheik Yusof Qardawi

Bersama menteri kebudayaan qatar H.E Hamad Bin Abdul Aziz Bin Ali-Kuwari

Sedang berbincangan dengan Sheik Yusof Qardawi

Ini dia gua tunjuk sama lu semua yang gambar ini bukan hitam putih. Mungkin gambar ini bewarna untuk sukar diakui oleh pencacai-pencacai UMNO/BN tersebut. Sebabnya pencacai-pencacai lebih bercayakan gambar hitam putih berbanding dengan gambar warna.

Ini dia salah satu gambar warna, pencacai-pencacai UMNO/BN berkata gambar ni di edit guna photoshop. Bodoh, takkan tak tahu perbezaan photoshop dengan ori.

Ini pulak gambar hitam putih, haa..gambar ini pencacai memang percaya sebabnya gambar tersebut adalah hitam putih.

Video ni berwarna memang pencacai-pencacai UMNO/BN tidak akan percaya. depa kata mahathir perli, mahathir pula kata ni video di edit...wakakaakkak!!!

Ohh...yaa..blogger-blogger UMNOM, mana dia gambar-gambar anwar ibrahim bersama pemimpin-pemimpin israel yang gua bagi tempoh 24jam tu? jika betul lu cakap anwar agent yahudi, cepat kasi tnjuk bukti. gua kasi lu lagi tempoh 100jam dari sekarang. Gua tunggu lu.

psst....Otak pencacai terletak di kepala lutut.




Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat