Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label badrol amin nafi berkhalwat. Show all posts
Showing posts with label badrol amin nafi berkhalwat. Show all posts

Saturday, 25 February 2012

Bukti Badrol Amin Tidak Berkhalwat

PEMIMPIN PKR DI TUDUH BERKHALWAT INI SEMUA MAINAN PUAK SEBELAH SANA NAK GAGALKAN PERHIMPUNAN LYNAS SAPA TAK KENAL PUAK IBLIS KORENG....
-----------------------------------------------


PETALING JAYA: Seorang pemimpin kanan PKR didakwa ditangkap berdua-duaan dipercayai bersama wanita berstatus isteri orang di sebuah hotel di Balok awal pagi tadi.
Pemimpin itu diserbu pegawai penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip) kira-kira jam 3 pagi di bilik hotel berkenaan.
Menurut sumber, beliau berada di hotel itu bagi menyertai pertemuan (retreat) bersama pimpinan PKR lain selama tiga hari.

Kekeke..lu semua kenai ini perempuan? kenal? minah ni bukan perempuan beb, tetapi betina, hantar mesej kat gua lepas tu block gua..takut gua balas..kekek...sah ini betina puteri selak kain didikan kak jat jambol...kekek...woi betina...tanpa rakyat kat mana kerajaan UMNO penyamun nak cari duit?? duit yang kerajaan pegang tu adalah duit rakyat bukan duit bapak mereka punya. Rakyat amanahkan kerajaan UMNO jalankan amanah dengan betul bukan jadi penyamun seperti mana kak jat jambol lu lakukan tu. Kalau tak jujur tak amanah takdak sapa nak suka!!! cuba lu gatal main dengan jantan lain, confirm pakwe lu tak suka dengan perangai lu yang bersifat betina. Kekeke..lain kali kalau nak hantar hujah kat gua..guna otak bukan guna pungkoq ok???...sekian...

Melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) yang diedarkan kepada pimpinan dan anggota PKR lain, pemimpin yang didakwa menafikan hal itu.
Melalui SMS itu, beliau menjelaskan bahawa wanita terbabit mempunyai masalah keluarga, malah beliau turut menasihatinya untuk pulang.
Difahamkan juga pemimpin yang didakwa terbabit turut membuat laporan polis.
------------------------------------------------
Ustaz Badrol Amin telah menafikan dengan smsnya berbunyi:

"Kes isteri orang lari dari suami dtg ke hotel di Kuantan tmpt retreat. Suami dtg dgn gangster tuduh ana bawak lari n sorok. Kes setel 'family problem'. Mak pompuan datang. Mmg dorang nak cerai. Isteri dh selalu nak lari. Ana nasihat pulang semula"

psst..Hoi puteri selak kain....lain kali selak tinggi-tinggi kasi laki tengok ok....sekian...

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat