Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label beraih dataran merdeka. Show all posts
Showing posts with label beraih dataran merdeka. Show all posts

Saturday, 21 April 2012

Mantan Mufti Dr Maza Sokong BERSIH!!!

Ramai orang bagitau yang sekarang neh dr maza sokong bersih. Betul ke tak betul kata2 tersebut ye? Nak cakap ada bukti bertulis memang langsung takde. Tapi bukti yang berupa kiasan memang ada. Sila lihat keratan printscreen di atas yang dipetik dari wall fanpage dr maza sendiri.


Dr maza menulis ;

..orang yang normal sukakan sesuatu yang bersih..apabila keadaan bersih manfaat diperolehi oleh semua..usaha untuk menjadikan sesuatu itu bersih merupakan suatu usaha yang baik..saya suka bersih..tidak suka kotor.. - MAZA-

Sekali baca nampak macam biasa2 je. Tapi bila baca dua tiga kali macam ada double meaning. Apa2 pun neh negara demokrasi. Tak kiralah sapa pun dia nak sokong atau suka.. siapa lah kita nak cakap tak boleh atau apa2 kan..

Hormati sudah..

psst...BERSIH untuk menuntut pembaharuan pilihanraya yang bersih bukan untuk menjahanamkan negara..kami sayangkan negara kami sebab itu kami inginkan pilihanraya yang bersih, apabila pilihanraya dijalankan dengan bersih, boleh la kami mengundi kerajaan barun untuk malaysia demi kana sayang dan cintakan tanahairkan kami. apasalahnya kami nyahkan pewaris penjajah dari muka bumi malaysia ini...sekian....

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat