Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label buku panduan yahudi. Show all posts
Showing posts with label buku panduan yahudi. Show all posts

Thursday, 15 March 2012

ZEPPPP PANAS : UMNO Guna Buku Zionis Yahudi Laknatullah Sebagai Pandai PRU13

Buku panduan terbitan National Democratic Institute for International Affair (NDI), yang didakwa digunakan oleh PKR bagi menerapkan kempen kebencian untuk menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional (BN) melalui cara yang tidak demokratik bukan sesuatu yang 'membahayakan keselamatan" sehingga perlu dirisaukan oleh pihak-pihak tertentu.

Pengarah Eksekutif Merdeka Center, Ibrahiam Suffian berkata, buku panduan itu digunakan di kebanyakan negara dan beberapa parti komponen BN juga menggunakannya untuk menghadapi pilihan raya.


"Saya pernah tengok kandungan buku panduan ini. Tidak ada apa-apa yang membahayakan keselamatan, malah ketika memberi ceramah kepada sebuah parti politik BN, saya juga ada melihat buku panduan ini digunakan," kata beliau ketika dihubungi Sinar Harian Online.

Katanya, buku panduan itu pada asalnya diterbitkan dalam bahasa Rusia oleh NDI dan kemudian diterjemahkan dalam pelbagai bahasa termasuk Bahasa Melayu.

Dalam kenyataan kepada Sinar Harian semalam, PKR menafikan dakwaan Umno bahawa pihaknya menggunakan buku panduan pilihan raya, agensi asing yang menerapkan 'kempen kebencian' untuk menjatuhkan kerajaan melalui cara tidak demokratik.

Sebaliknya, Pengarah Komunikasi PKR, Nik Nazmi Nik Ahmad menegaskan buku panduan yang digunakan oleh parti itu hanya menerangkan cara-cara sebuah jentera parti dan calon yang bertanding menghadapi pilihan raya.

Menurutnya, buku panduan itu tidak mempunyai unsur-unsur negatif seperti didakwa Umno.
Setiausaha Umno Selangor, Datuk Seri Mohd Zin Mohamed mendedahkan penggunaan buku itu bertujuan untuk menerapkan ‘kempen kebencian’ terhadap pemimpin negara dengan membangkitkan isu tidak relevan.

AzrinRen : Ini bukti dan jelas israel cuba nak pertahan kerajaan yang menyokong mereka iaitu UMNOBN, UMNOBN tidak boleh ditumbangkan!! penat lelah british memperjuang sistem freemasonya dan menubuh boneka freemasonnya, jangan harap israel membiar kerajaan bapanya ditumbangkan. Mereka menggunakan apa sahaja cara dan sanggup mengakui menyokong PR dan menggunaka media memburuk-buruk kan DSAI, siapa lagi yahudi!!! siapa yang tak kenal dengan yahudi!!! sebab yahudilah kerajaan tukur uthmaniyah tumbang dan meracuni pemikiran rakyatnya sendiri, bangsa yahudi adalah bangsa yang banyak kepura-puraan, lu semua tengok, UMNO memperjuangkan bangsa bukan agama, sama dengan yahudi kerana mereka lebih mengutamakan bangsa!!! sebab itulah Allah s.w.t melaknati mereka!!!

psst....Papagomo penjilat tegar UMNO, itu bukti papagomo juga bersubahat dengan UMNO untuk pertahan sistem freemason...heheheh....

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat