Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label catriona masuk pas. Show all posts
Showing posts with label catriona masuk pas. Show all posts

Thursday, 2 February 2012

Shaheizy Sam Samad Mohon Maaf


Kkekekekeke...amboi....amboii...amboi....tak sampai 24 jam kena penangan blogger-blogger Pakatan Rakyat. Terus mohon maaf dan membuat akuan ek..kekekek....

Hebatnya penangan blogger-blogger Pakatan Rakyat. tak Sampai 24 jam Video "Kutuk Bersih 2.0 " didedahkan, Artis ni mula tak tidur lena nampak gayanya. Semua komen-komen yang kritik dia kat wall semua dia delete. Heiii kawan-kawan, Shaheizy sam buat lawaklah hari ni weii !!... HaHaHa.. takut tak dapat undi dari geng Pakatan Rakyatlah tu untuk jadi bintang paling popular. Dah tau lu tak berpihak Sesiapa, yang lu buat kenyataan tu kat video UMNO buat apa? baru "GUBRA" Sekarang? dah terlambat... lu ni Pun Spisis "KATAK" Gak... tak tau apa-apa konon tapi yang komen tu ngalahkan lu tau semua. lepas lu dapat paling popular, lu buat lagi. 

Apa-apa pun gua maafkan lu wahai shaheizy sam. Lu langsi lu hidup!!!

psst...Gua nak gi amik balik filem lu yang gua buang dalam tong sampah...kekeke..

Mission Acomplete

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat