Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label cina dap. Show all posts
Showing posts with label cina dap. Show all posts

Saturday, 5 February 2011

Doraemon : - Eh..Eh...Puak-Puak UmnoBongok Nih Dah Sedar Ker??

 
Gua amat-amat terkejut dengan tindakan dua orang budak puak-puak umnobongok ni mengeluarkan statement seperti di atas. Gua masih ingat lagi, dua orang budak puak-puak umnobongok ni adalah pembela penjilat tegar umnobongok yang sebelum ni sering kali menafikan akan kesalahan apa yang telah di lakukan oleh kerajaan umnobongok. 

Yok tengok print screen yang gua ambil ni. dua orang budak puak-puak umnobongok seolah-olah sudah sedar akan keborokkan-keborokkan pemerintahan ala-hosni mubarak yang bernama umnobongok ni.

Mereka sudah tahu kerajaan umnobonok adalah menggunakan sistem BN (Bini Najib) bukannya sistem untuk membantu rakyat. Nah sekarang mereka dah pun sedar akan GST yang dikenakan terhadap rakyat demi kepentingan kerajaan Bini Najib BN melalui firt of the lady Flom....hehehe..Alhamdulillah...Alhamdulillah....Alhamdulillah akan kesedaran mereka. 

Semoga yang lain-lain tu akan terbuka dan menghapuskan sikap buta hati mereka...jangan asyik nak berseronok ja....kelak hangpa nanti akan menyesal...heheh....jangan sampai anak-anak hangpa dok tungging hangguk-hangguk tengok menara warisan 100 tinggkat yang tidak ada apa-apa makna pun. jangan jadi macam puak-puak felda.

psst : - Kepada PKR...lepaih ni jangan ambil calon yang pendatangnya dari umnobongok....takut nanti katak-katak akan menular yang membawa kesakitan hati terhadap rakyat jelata....opsss..ada lagi...artis seksi kata..jangan hanya menilai dengan pakaian...ini lah alasan kurang didikan agama dari mereka...hehehe...


Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat