Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label gambar samseng perhimpunan hijau 2.0. Show all posts
Showing posts with label gambar samseng perhimpunan hijau 2.0. Show all posts

Tuesday, 6 March 2012

Perkkkkkk!!!! : Identiti Samseng Ganggu Perhimpunan Hijau Sudah Ditemui!!!

Amacam?? tv3suku dan media-media kerajaan UMNO jangan lagi dari kenyataan ini, lu jangan terus menjadi sindrom penafian. Selama ini lu tuduh PR yang buat samseng sewaktu perhimpunan HIJAU 2.0, Sekarang lu tengok gambar dibawah, mamat samseng tu pakai baju apa? pkr? pas? dap?. lu harus mengakui akan kekencingan lu semua dimata rakyat, lu memang tidak dapat dipisahkan untuk terus menjadi barua UMNO untuk meracuni pemikiran rakyat.

Gambar samseng UMNO yang melakukan gangguan semasa perhimpunan anti-lynas HIJAU 2.0

Ini dia gambar beliau semasa mesyuarat UMNO, sah dia ni memang puak-puak UMNO yang telah di upah untuk membuat kacau semasa perhimpunan HIJAU 2.0

Credit Dari AmenoWorld : Dia pakai baju apa tue? Tolonglah jangan menafikan lagi. Media dan tv3 jangan bias lah weh. Napa tak lapor insiden kekacauan hijau 2 tue angkara sapa? Kalau kat masjid arti tue time sumpah eskay beria2 korang kutuk pr ek? Yang neh apa citer pulaaa??

Gambar diperolehi dari sini.

Ini link fb dia. ==> klik sini.

Bersikap adil lah. Jangan buat siasatan dan tangkapan terpilih. Neh pun dah kira kami membantu menyelesaikan siasatan polis. Bukan campur tangan tapi tolong mempercepatkan proses keadilan. Tapi kalau polis masih enggan amek tindakan, nampak sangat bias nya der. Jangan marah lah kalau kami berpersepsi buruk kepada polis pula nanti. Bai.

psst...Zaman mesin taip mahathir lu boleh semnbunyikan identiti, lu boleh lari, tetapi zaman ict rakyat sekarang, lu memang tak boleh lari kemana-mana bro....

Pemberitahuan
Filem Tentera Uhtmaniyah, Filem ni dapat sambutan hangat di turki.

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat