Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label hari bersama. Show all posts
Showing posts with label hari bersama. Show all posts

Monday, 15 November 2010

Mengapa Berjaga Waktu Malam?

Mula-mula ingat nak bubuh tajuk 'mengapa tidoq lewat?' tapi bila difikirkan bagaimana dengan yang dah tidoq siang tadi. macam kurang sesuai pula. sebenarnya sejak dulu lagi saya dah tertanya-tanya apa gerangan yang dilakukan oleh para online yang berjaga waktu malam? (mungkin juga tidoq lewat)



Antara andaian yang terlintas diminda (chewah) : 

- Solat tahajud
- kerja shift malam/overtime
- orang yang jenis suka bangun lewat tidoq pun mestilah lewat
- memang sukar 'berenggang' dengan Facebook
- buat kerja kuliah
- etc?

Bagi saya pula, waktu lewat malam sesuai untuk membaca, mencari bahan yang berkaitan, saja suka-suka berinteraksi rakan-rakan maya. 


psst : monyet pun tidoq malam kan. tapi kalau bulan mengembang konpom gerombolan monyet tu suka keliaran 

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat