Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label polis kena kutuk. Show all posts
Showing posts with label polis kena kutuk. Show all posts

Saturday, 11 February 2012

TERKINI : Polis Di ejek Kerana Isu Pelanggan Bergaduh Dengan Pekerja KFC I-City!!

Yang terbaru ialah pihak polis akan mengambil tindakan ke atas penulis komen yang menimbulkan isu perkauman di Youtube, ekoran video kontroversi pergaduhan di antara pelanggan dan pekerja KFC I-City baru-baru ini.

Kenyataan itu dinyatakan oleh Ketua Polis Daerah Shah Alam, ACP Zahedi Ayob. Lihat di bawah :

Pihak polis telah membuat kenyataan rasmi tentang isu ini dan kita akan serahkan kepada pihak polis untuk membuat siasatan.


 Heheheh...bacalah komen-komen diorang dibawah ni....




Dah baca? lu semua marah? gua tak marah...memang betul apa. jenayah semakin meningkat, isu itu isu ini massih gagal di selesaikan sebab pihak polis dok sibuk menganggu orang-orang politik. Sebab orang-orang politik yang di ganggu itu adalah sebab-sebab nak bawa pembaharuan untuk negara.

psst....Hari ini gua nak pergi shopping....rosmah jangan ikut!!!

Lagu ni khas untuk pencacai....



Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat