Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label queen elizabeth. Show all posts
Showing posts with label queen elizabeth. Show all posts

Friday, 15 July 2011

BERSIH 2.0 : - Tembak kuning...mengadap kuning !


Selepas titahkan sembur dan tembak kepada BERSIH 2.0 menerusi "hambanya" IGP Ismail, PMPakjib , Rosmah dan Menteri Polis sepupunya Hishamudin terbang ke London.

Barangkali untuk tenangkan fikiran dan lari dari warna kuning.

Malang sungguh kepada anak Tun Razak yang berbisnes dengan Razak Baginda, hajat dihati mahu lari dari kuning. Akhirnya masuk mengadap Queen yang berpakaian kuning.

Merah sungguh bibir PMPakjib. Merahnya bukan kerana make-up tetapi malu yang amat sangat.

Hey anak Tun Razak ! Itu sindiran untukmu dari Queen. Bukan saja-saja Queen pakai busana kuning semasa jumpamu!

Queen biasanya memakai baju putih ketika menerima tetamu luar negara. Tetapi tidak untuk PMPakjib.

Malulah PMPakjib...selepas sepak terajang, tumbuk, gari, tembak, sembur baju kuning.... pergi mengadap baju kuning! "
 
 

psst : - Tak pernah dengar komunis pakai kuning, pakai merah ada lah....alasan umporno kekadang macam budak-budak, hehehe....  

Baca Berita Penuh ..

Thursday, 14 July 2011

Hahahah : - Queen Elizabeth Sambut Najib Pakai Baju KUNING!


Malaysian Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak and his British counterpart David Cameron held talks at No. 10 Downing Street here Thursday as the two historically-linked countries moved to bring bilateral relations a notch higher.

The meeting was held in conjunction with Najib's four-day offial visit to the UK at the invitation of Cameron.

The two leaders held talks soon after Najib's arrival at the famed address in central London on a rather chilly day despite summer being in full swing.

But Najib was greeted warmly by Cameron, both of whom shook hands and posed for photographers and videographers before moving inside for their tete-a-tete followed by a luncheon hosted by the British prime minister.

Earlier, Najib was met on arrival at the UK's Foreign and Commowealth Affairs Office by UK's Secretary of state for Foreign and Commonwealth affairs William Hague, before walking a short distance to 10 Downing Street.

Prior to that, Najib was joined by his wife Datin Seri Rosmah Mansor during an audience with Queen Elizabeth II at Buckingham Palace, the official London residence of the British monarch.

During the leaders meeting, Malaysia and the UK also signed a memorandum of understanding aimed at curbing transborder crimes.

Malaysia was represented Home Minister Datuk Seri Hishammuddin Hussein while the UK by its Home Secretary Teresa May. The Malaysian leader also attended a high tea hosted by Hague. 
 
Tangkap jangan tak tangkap  
 
Anak didik Inggeriskan . Kalau dalam kesusahan tempat, rujuk kat Baju kuning (Raja Inggeris) Nenek yang bagi Merdeka dulu tu . Terimalah nasihat Nenek anda baik-baik ya. Jangan zalim sangat dengan rakyat. Ayahanda kau tu, patut kau contohi. Jangan ikut sangat cakap bini.Kau pula jangan tunjuk pandai daripada suami kau tu. diakan PM. Jangan terlibat dengan pentadbiran negara. Lain kali jangan buat lagi yaa.......
 
psst : - Harap-harap najib tak cop queen elizabeth sebagai komunis dah la....kalau kat malaysia senang-senang jer nak cop orang tu komunis org nih komunis...maklumlah dia kawal media massa...   
 

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat