Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label seberang jaya. Show all posts
Showing posts with label seberang jaya. Show all posts

Tuesday, 28 December 2010

Blogger Umno Penipu : Setan Ni Kantoi Hasil Aksi Spy-Menyepy

 

Ini adalah Siri Empat Membongkar Fitnah Zina terhadap Adun Selising



Sekarang,Siri Keempat ini adalah sambungan kepada Siri Tiga.Secara bertanggungjawabnya,penulis akan membongkarkan helah dan penipuan Nadi Rakyat diketuai Azmy Awang Kelana Jaya,Papa Gomo,Pas Beruk dan lain-lain.

Sebenarnya,penulis sudah seperti mahu membiarkan puak-puak ini meroyan dalam facebook,namun kerana mereka siang dan malam asyik menghantar fitnah yang sama,maka penulis merasa terpanggil untuk mengkaji tulisan mereka dalam facebook dan blog mereka untuk memahami apa yang mereka cuba sampaikan dalam hal ini.Perlu diingatkan,penulis dari awal hingga sekarang tidak menyokong kalau benar-benar Adun Selising itu berzina,malah akan menentang beliau.Tapi biarlah dengan berbukti bukannya bersikap menipu seperti ini. Seawal pendedahan tersebut,penulis di bawah akaun Facebook Anak Rusa Nani secara terus-menerus menggesa Waris AMP (antara cybertroop terawal yang membangkit isu zina ini melalui Paper Warisnya). Penulis telah menggasak beliau terus-terusan untuk menyatakan tarikh dan masa zina itu berlaku,namun mereka semua mengelak untuk menjawab.

Oleh itu,dalam entri ini,marilah meneka siapa dia Saidi Hussin ini?



Saidi Hussin dikatakan sebagai Bekas Ketua Keselamatan Pas Pasir Puteh,Ketua Keselamatan Pondok-pondok Kelantan dan Bekas Ketua Keselamatan Nik Aziz.Persoalannya mana satu yang betul?Ketua Keselamatan Pas Kelantan atau Pasir Puteh atau Nik Aziz atau Pondok-pondok?Banyak benar jawatan yang ditulis oleh puak-puak pemfitnah sehingga kita sendiri tidak tahu mana satu yang benar dan mana yang satu yang tidak benar.

Dikhabarkan Si Saidi ini telah bertindak keluar Pas selepas dikatakan Nik Aziz telah cuba menyogok saksi utama kes ini sebanyak RM20 000.Oleh itu,apakah pekerjaan Si Saidi ini sekarang?Berikut apa yang penulis dapat daripada laporan Utusan Online sendiri.

Baca Berita Penuh ..

Friday, 29 October 2010

Lawatan Hillary Clinton Pada Isnin Membincangkan Isu Kes Liwat Anwar Dan PRU 13

Hillary : pak jib..pru13 dan kes liwat..mesti dijalankan dengan adil-seadilnya ok...
Pak jib : ok...
Hillary : janji??
Pak jib : janji!!
Hillary : bagus..jangan mungkir janji..walau apa-apa pun hang tak boleh pi negara-negara eropah dah...paham2 lah...

~Atlantuya~

U.S. Secretary of State Hillary Clinton will arrive in Kuala Lumpur on Monday as part of a two-week Asian tour and the buzz in the diplomatic circles is that she will not only be meeting Prime Minister Najib Razak, but also Opposition Leader Anwar Ibrahim who is poised to be jailed on flimsy sodomy charges ahead of snap general elections next year.

Image Hosted by ImageShack.us
Indeed, speculation is growing that something might be afoot as the Obama administration has so far been seen as indifferent, even reluctant to take up the democracy cudgels in Southeast Asia, a region marked by many recalcitrant governments including Burma and Cambodia.

“We are not in a position to confirm Mrs Clinton’s schedule but we certainly hope that she will speak up for Anwar,” a top PKR official told Malaysia Chronicle.

Malaysian SOS

Like Thailand, Malaysia has been displaying severe signs of stress as it tries to adjust to unprecedented political competition at home.

Unable to beat off the advances made by Anwar's Pakatan Rakyat coalition, Najib has begun shifting back to the hard line policies promulgated by former Malaysian dictator Mahathir Mohamad.




While the British-educated Najib has taken pains to portray himself as a 'moderate' during his overseas trips, he is actually the complete opposite once he is back. And nowhere did he exhibit this Jekyll-and-Hyde tendency more than at his Umno party’s annual assembly held recently.

At that meeting, Najib sounded alarm bells far and wide when he declared “This country does not have equal citizenship”, clamped down discussion of racial rights, and also vowed to defend his hold on power at all costs.

"Even if our bodies are crushed and our lives lost, brothers and sisters, whatever happens, we must defend Putrajaya," Najib had said.

Trial has gone out of control

At 57, Najib is some 6 years younger than Anwar - his arch rival from their Umno days in the 80s. Both had been shortlisted to be Mahathir’s deputy, but in the end, the more politically-savvy Anwar was chosen.

Although, they closed ranks and Najib later became part of Anwar’s clique, he was quick to abandon Anwar in 1998, when Mahathir sensing his grip on power was fading, decided to sack and jail his deputy on graft and sodomy charges.




Even then, there was worldwide condemnation for Malaysia and former U.S. vice president Al Gore, during a dinner function in Kuala Lumpur, even staged a protest walk-out. But it was only after spending 6 years in jail that Anwar was freed. Months after Mahathir’s retirement, the courts finally found the courage to acquit him in 2004.

The international rebuke for the latest sodomy trial are even harsher. Anwar has denied the charges and accused Najib and his wife Rosmah Mansor of having plotted the conspiracy against him.

World figures from former Canadian premier Paul Martin to Recep Edrogan, Paul Wolfowitz to Richard Branson, have spoken up for Anwar. Lawmakers from Australian, Canada, U.K., U.S. and most recently the Inter-Parliamentary IPU have expressed support for Anwar and pointed out the weaknesses inherent in the ongoing trial.

“It has probably reached a stage where Najib is no longer thinking logically about the trial. He seems to be thinking, if the Burmese junta can do it to Aung San Suu Kyi, why can’t I get away with Anwar here? Hopefully, someone can talk some sense to him,” said the PKR offic

Clinton visits on Monday, may discuss Anwar's sodomy case<

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat