Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label selamatkan selangor. Show all posts
Showing posts with label selamatkan selangor. Show all posts

Saturday, 3 March 2012

(Gambar) Ribuan Pelajar Sekolah Hadir Sempena Program Umno Kelantan


Nih politik kelas ke berapa nih? Budak sekolah pun tau nih salah. Umno berpolitik dalam sekolah boleh tapi kalau Pakatan Rakyat tak boleh.

Terima kasih no..sebab join kami jadi pembohong....nah hadiah basikal....adik-adik..nanti sudah dewasa..adik-adik akan kenal siapa UMNO....hehehe.....

Apa kejadah undang-undang yang Umno pakai ni? Kalau perkara nih berlaku kat Pakatan Rakyat memang setengah abad citer ni berkumandang kat media-media pencacai.

Inilah wajah sebenar Umno yang hipokrit. Dengan tindakan seperti ini melihatkan Umno betul-betul terdesak untuk menghadapai PRU 13 nih yang menjadikan penentu hayat Umno di landskap politik Malaysia.


Kesian gua tengok lu semua, belum apa-apa lagi dan belum dewasa lagi sudah pun awal-awal lagi kena kencing dengan UMNO, gua pun bersimpati juga kat UMNO ni, sampai begitu terdesak sekali mempergunakan budak-budak sekolah sebagai gelombang merah?? hahahahahahah....woi woi woi UMNO lu ni sudah menzalimi budak-budak ni, diorang bukan kenal lagi arus politik. Yang lu senang-senang gi pergunakan diorang untuk menipu rakyat yang lain tu kenapo. Sanggup taruk muka besar kat kosmo kelmarin, kerana lu taruk tajuk tulah gua jijik nak menyentuh kosmo semalam.

Sudah-sudahlaaa wahai UMNO, berhentilah buat kerja yang tak berfaedah ni, buat kerja cara islam bukan kerja cara yahudi. Kekekke....

Hari tu perhimpunan bersih lu terdesak perguna bangla, kakakaka..UMNO ni pandai buat lawak laa..lawak antarabangsa....

psst....Semenjak dua menjak ni si puteri selak kain tu asyik buat muka monyok lembu kat gua jer selepas gua menentang UMNO die, wakaka....buat ja muka lembu tu..semakin buat muka lembu semakin benci gua tengok...hahahaha....


Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat