Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label shahrizat insaf. Show all posts
Showing posts with label shahrizat insaf. Show all posts

Tuesday, 7 February 2012

PANASSSSS: Rahsia Twitter Ah Jib Gor...Patutlah ramai Follower..

Ooooo..patutlah ramai...mari kita bongkar!!! Oooo Bulat....

Ini hasil siasatan dari rakan seperjuangan gua iaitu Really3line, ok jom senaman mata lu semua.

Najib Tun Razak Adalah Perdana Menteri Malaysia

Dia sangat popular

Di akaun twitter 426,969 follower

Di akaun facebook 946,494 like

Baru baru ini Najib Razak mengumumkan beliau terharu kerana dapat menjangkau 400,000 pengikut di twitter.


kalau dia nak terharu ada 400,000 pengikut waktu dia mengimamkan solat, tak pe lah, tapi di akaun twitter, sesiapa pun boleh buat lebih dari 1 juta kawan pun boleh… Siapa kata tak boleh? guna taktik macam najib razak ni.

Apa taktiknya?

Really3line mula untuk semak siapa yang menjadi follower di akaun twitter Najib Razak ni. Mengejutkan apabila ramai yang menjadi follower najib razak ini mengunakan profile picture telur.

contohnya macam ni, korang klik sini. Kalau korang malas, nengok gambar kat bawah ni.


kalau korang rajin, korang klik lah dekat Najib Razak punya follower di akaun twitternya, banyak sangat yang pakai gambar profile picture telur, yang menunjukan mereka ini yang kita panggil sebagai fake user, atau pun spam.

Macam mane kita boleh tahu mereka ni fake user atau Spam?

Biasanya mereka mengunakan software, atau beberapa website yang membantu untuk membuat fake user, atau beberapa individu yang bekerja untuk membuat email dan create akaun facebook atau twitter.

contoh yang lebih jelas macam ni.


Kalau anda rajin, anda semak lah, yang really3line bagi ini sikit je, follower Najib Razak kan ada lagi 426,960 orang, jadi mungkin lagi ramai yang real user kot…

Tapi cuba buang semua fake user dan spam ni, agak agak berapa je follower yang Najib Razak ada ye?

Benda kecil macam ni pun nak tipu ke? sangat menyedihkan lah, kalau tipu guna benda yang logik sikit macam guna software ni (TWIENDS) tak pe lah, kira berkhemah juga.

Apa pun tahniah kepada ah jib gor kerana mempunyai ramai followers dan Likes yang banyak di laman social seperti facebook dan twitter, walaupun ramai yang spam dan fake user.

psst....Gua pun nak tiru lah...taktik macam ni dah diguna pada zaman kegemilangan frienster lagi...kakak...ah jib gor kantoi..ah jib gor menuduh anwar meliwat..gua jatuh hukum kepada ah jib gor iaitu ah jib gor harus di liwat!!!



Mission Acomplete


Baca Berita Penuh ..

Monday, 6 February 2012

Kenapa gerombolan UMNO dan Duta Palestin Sahaja??

Isu fitnah yang kononya dato seri anwar ibrahim menyokong keselamatan terhadap israel, yang terkejut beruk semuanya adalah pencacai-pencacai UMNO dan pendokong-pendokong yang tiba-tiba muncul dari dalam kotak, malah mengatakan duta palestin pun terkejut tingkahlaku anwar tersebut. Yang peliknya. kenapa palestin dan dutanya sahaja? kenapa tidak turki yang memang tegas menentang israel. Kenapa tidak negara-negara arab? kenapa hanya duta palestin? dan ahkbar journal wall street?

Mahmud abbas harus sedar selagi bersekongkol dengan Israel dan Amerika, Beliau terus diperbodohkan dan terus gagal untuk mendapat hak penubuhan sebuah negara palestin.

Persoalan ini harus dijawab, kenapa terkejut beruk sangat ni? adakah PM palestin mahmub abbas sendiri berjaya menyelesaikan masalah rakyatnya yang terus di tindas oleh zionis israel, adakah mahmub abbas mengiktiraf Hamas untuk melawan israel yahudi, mahmud abbas juga sanggup mengarah fatah melawan Hamas kerana sebab hamas ingin pertahan rakyat palestin dan palestin daripada terus dijajah oleh israel yahudi.

Rakyat malaysia harus sedar yang kerajaan UMNO sendiri bersekongkol dengan yahudi, dengan bantuan yahudilah UMNO boleh terus melawan musuh politiknya yang ingin membawa perubahan terhadap malaysia dan lebih-lebih lagi parti yang mempejuangkan ISLAM iaitu Parti Islam Semalaysia(PAS), UMNO adalah parti sekular yang berlandaskan anti islam dan sanggup bertegas dan menentang siapa sahaja yang inginkan undang-undang Islam ditegakkan dimalaysia seperti mana mahathir kutty melakukan zalim terhadap rakyat di memali.

Ah jig gor harus tahu, dia bersekongkol dengan APCO. sebuah syarikat gergasi yahudi. bayar sahaja, janji APCO boleh mambantu ah jib gor memperdajalkan anwar. sebab journal wall street itu adalah akhbar media dari yahudi. Maka ah jib gor boleh memperkudakan ahkbar itu dengan hanya menggunakan bantuan dari APCO untuk meracuni pemikiran rakyat supaya membenci anwar. Alangkah lebih baiknya APCO membantu ah jib gor demi untuk mempertahan sistem sekularnya dimalaysia.
Journal wall street tidak berani menunjuk laporan penuh dan dato seri anwar ibrahim harus berhati-hati untuk memberi komen-komen dimana-mana ahkbar demi mengelak dari fitnah.

Sitem sekular ini adalah sistem yang terang-terang menentang hukum hakam islam yang di asas oleh penjajah british dan memberi UMNO mewarisinya sebelum negara mencapai kemerdekaan.

Feemason adalah sebuah pertubuhan gerakan bawah tanah untuk melawan Islam secara halus, pergerakan ini adalah gerakan dajal untuk menjatuhkan umat Islam di dunia ini. Isyarat yang ditunjuk oleh ah jib gor
itu adalah isyarat freemason. tanpa isyarat ini, sudah lama ah jib gor ini tewas di tangan anwar.


Lihat sama bukan, bush adalah presiden amerika syarikat bertanggungjawab membunuh ribuan orang Islam di iraq, afghanistan, dan bertanggungjawab mengarah bekas PM israel ehud olmert menyerang dan membunuh rakyat palestin dan islam asia barat setiap kali ketibaan bulan mulia bulan ramadhan. masih ingat???

Di negara yahudi iaitu israel, mereka mempergunakan ulama untuk mengalahkan umat islam secara halus.selama ini sudah menampakkan kesannya sejak berabad-abad lagi, yang termakan plan yahudi itu adalah orang-orang yang lemah imannya, yang jahat dicap sebagai hero ang baik dicap sebagai musuh. PAS parti yang perjuangkan islam di angap musuh dan pas harus menghapus parasitnya yang ingin menjahanam kan parti islam tersebut. Begitu juga UMNO terus menceduk dan mengikut apa yang dilakukan yahudi terhadap umat islam. Sebab itu Islam harus bangkit dan menentang segala kejahatan yang dilakukan anak buah freemason ini. Hassan ali adalah parasit PAS. 

Semoga islam bangkit dan membawa keamanan, keharmonian dan mengikut apa yang disuruh Allah S.W.T dan mengikut sunnah Nabi Miuhammad SAW. Alhamdulillah spring yang telah berlaku di negara-negara arab menampakkan islam kembali segar dan harus ditegakkan untuk menghapus kezaliman dan kejahilan manusia dimuka bumi ini. Ingat saudara dan saudari sekalian, Allah S.W.T Amanahkan kita untuk menjagakan bumi ingat dengan baik bukan untuk menyeksakkannya.

psst....Tanpa bantuan APCO yahudi sudah lama UMNO kecundang!!!

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat