Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label ugut sembelih nik aziz. Show all posts
Showing posts with label ugut sembelih nik aziz. Show all posts

Sunday, 29 January 2012

Ugut Nak Sembelih Tok Guru Nik Aziz

Gambar print screen ni gua ambil kat forum tranungkite.net, print screen fb ini memaparkan ugutan oleh puak pencacai umno nak sembelih tok guru nik aziz dan anwar, ia harus di ambil tindakan. takkan mengugut pakjib ja yang harus di ambil tindakan. ugutan terhadap nik aziz dan anwar harus di ambil tindakan juga dengan adil seadilnya.


psst....Puak munafiq sika menghina ulama dan memfitnah manusia sesama manusia

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat