Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label umno berkawan dengan yahudi. Show all posts
Showing posts with label umno berkawan dengan yahudi. Show all posts

Thursday, 22 March 2012

Bukti UMNO Boneka Penjajah!!!

Umno kini dikenali sebagai parti perkauman Melayu dengan namanya yang berbahasa Inggeris. Namun benarkah Umno itu sendiri parti Melayu? atau ditubuhkan untuk mewarisi kerajaan penjajah.


Ketika jejak sejarah SAMM ke Johor baru ini, telah bertemu dengan perbagai orang dan meneliti perbagai bahan berkaitan sejarah. Kami telah menemui bukan sahaja sejarah Bukit Kepong malah lebih dari itu. Sememangnya banyak sangat yang dipendam dari pengetahuan umum.

Salah satunya ialah rahsia ahli nombor 6, ketika penubuhan Umno itu sendiri. Umno telah ditubuhkan dengan keahlian bukan Melayu. Ahli nombor 6 ini seorang doktor perubatan dan bukan Melayu. Dia merupakan anak kepada British and Indian descendants, berasal dari Alor Gajah, Perak.

Sedikit latar belakang, Sir Harold McMichael pada tahun 1945 telah ditugaskan oleh 'London' untuk mendapatkan tandatangan semua raja-raja Melayu tetapi bila bertemu dengan DYMM Sultan Ibrahim (Johor), baginda Sultan telah tidak mahu menandatangani perjanjian tersebut. Tanpa tandatangan Sultan Ibrahim sudah tentu perjanjian tersebut tidak bernilai. Perbagai helah digunakan termasuk mempengaruhi anak Sultan Ibrahim.
ketika inilah ahli pengasas Umno dengan keahlian nombor 6 itu muncul.


Sultan sememangnya berkeras tidak mahu menandatangani perjanjian tetapi Dato' Onn pengasas Umno berusaha bersungguh - sungguh memujuk Sultan Ibrahim sehingga menggunakan Dr. Paglar yang sememangnya rapat dengan Sultan.


AzrinRen : UMNO memang boneka penjajah, UMNO yang dilantik penjajah dulu pun memang kawan karib yang sangat rapat dan bersama menentang jepun, sedangkan jepun ingin menentang barat dan ingin membuang sistem ekonomi barat, sebab jepun tahu sistem sekular barat boleh menjahanamkan dunia bagi setiap negara seperti yang kita lihat sekarang, apa-apa yang akan terjadi dalam urusan ekonomi mesti kita mengikut acuan mereka sehingga boleh menyebabkan kemiskinan. UMNO bersekongkol dengan british@penjajah sebuah negara yang menjatuhkan negara kuasa besar Islam iaitu turki uthmaniyah, pencacai jangan dok nak menafikan, lu hanya tahu sejarah buku teks dari sekolah-sekolah sedangkan kisah sejarah yang tertulis di buku teks sekolah-sekolah adakah telah di edit oleh UMNO untuk menutup pekong busuk mereka!!!!

psst...Semalam gua nampak mamat tu pakai baju BN....jijik sungguh gua tengok..elok sangat dengan muka dia tu...kekeke..jijik..nak termuntah gua....uwekkkkk....

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat