Labels

Aik? nama domain masih kekal lol? hmm, kalau mcm tu takpa, nanti kalau dh tak boleh guna http://www.ohrakyat.org, hangpa pakai nama domain original dri blogger ni la -----> bloggerz-express.blogspot.com blog ni akan diaktifkan semula, tetapi bukan lagi blog 100% pasai politik. sekian harap maklum.
Showing posts with label utusan malaysia. Show all posts
Showing posts with label utusan malaysia. Show all posts

Monday, 1 April 2013

FAKTA! :: DPP Jawab Kes Fitnah Hina Nabi Utusan Malaysia!


media pencacai Barisan Nasional iaitu utusan malaysia adalah sebuah media fitnah 
yang tidak perlu lagi di perkatakan, dan yang terbaru mereka telah memperbesar serta
 memutarbelitkan kenyataan saudara khairul fahmi dari dewan pemuda pas malaysia mengenai
 isu fitnah, lucah dan porno dari bloger pencacai Barisan Nasional,

 kerana umum tahu bahawa demi KEKALkan kuasa, Barisan Nasional sanggup melakukan
 apa saja dan FITNAH SEKS adalah senjata utama mereka hasil dari kitab lod red dan 
kitab protokol of zion yang mereka AMALkan selama ini.

 utusan malaysia yang suka menyebarkan fitnah ini adalah akhbar yang sentiasa di saman dari
 masa ke semasa sejak kebelakangan ini. di sini kami berikan serta sedikit kenyataan akbar fitnah
 ini, dan penjelasan panjang lebar untuk menerangkan kepada semua apakah yang cuba
 di perkatakan oleh dewan pemuda pas ini.




#Pengarah utusan penjilat tegar umno...


Baca Berita Penuh ..

Saturday, 21 January 2012

Akhbar Australia Lapor Rosmah 'berbelanja besar'

Akhbar Australia lapor Rosmah 'berbelanja besar'

Tabiat berbelanja besar seorang lagi anggota keluarga Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak sekali lagi menarik perhatian media Australia hari ini - kali ini di Sydney.


Dalam seksyen 'Private Sydney' akhbar Australia Sydney Morning Herald, kolumnis Andrew Horney menggelar Rosmah sebagai "first lady of shopping', kerana dikatakan telah membelanjakan A$100,000 (RM325,000) di sebuah butik di Sydney.

Memetik pereka fesyen Sydney Carl Kapp, kolumnis itu melaporkan bahawa "pelanggan terbesar" Kapp telah membelanjakan jumlah yang mengejutkan sewaktu "percutian peribadi" di sana "sekitar dua minggu lalu".

darling hotel sydney australiaMenurut kolum tersebut, Rosmah dan Najib, semasa cuti tersebut,
menginap di penthouse A$20,000 (RM65,100) semalam (kanan) di Hotel Darling.

Dengan tajuk 'Super Kerr Now a Model Citizen', kolum itu turut melaporkan bahawa Rosmah telah meminta "parkir valet untuk limousinnya" dan menerbangkan Kapp ke Malaysia untuk mengenakan pakaian yang ditempahnya'

psst...Rosmah pakai emas, Rakyat pakai kayu...

Baca Berita Penuh ..

Saturday, 14 January 2012

Anwar Bebas : Fakta Yang Utusan Taknak Tunjuk.


Perkara atau laporan di atas adalah apa yang dilaporkan oleh Utusan @ Lidah Rasmi UMNO berikutan keputusan Mahkamah yang membebaskan DS Anwar Ibrahim, dari tajuk yang terpampang jelas ianya adalah satu laporan yang cuba memburuk-burukkan DS Anwar Ibrahim.

Laporan di bawah pula adalah apa yang di siarkan oleh laman web rasmi Presiden Kesatuan Ulama Dunia, yang tidak akan disiarkan oleh mana-mana media yang menjadi tunggangan UMNO/BN..


LAMAN web rasmi Presiden Kesatuan Ulama Dunia, Sheikh Yusuf Al-Qaradhawi menyiarkan ucapan tahniah daripada Ulama kotemporari terkenal dunia Islam itu kepada Anwar Ibrahim berhubung pembebasannya terhadap tuduhan liwat baru-baru ini.

Ulama yang menjadi rujukan dan begitu dihormati oleh dunia Islam itu dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh laman web itu menyampaikan mesej tahniah kepada Anwar Ibrahim yang juga bekas Presiden Parti Keadilan Rakyat.

"Kami kirimkan kepada anda hati yang dipenuhi dengan kegembiraan, mulut yang tersenyum kerana telah ditunjukkan oleh Allah bahawa anda tidak bersalah melalui kuasa mahkamah, dan kerana Allah bersama anda disertai kasih dan hormat dari rakyat"

Sumber : Milo Suam

psst...menteri umno dan pakjib dikelilingi perasuah, pemfitnah, anwar ibrahim dikelilingi ulama-ulama dan pecinta keadilan.

Baca Berita Penuh ..

Friday, 11 February 2011

Doreamon : - Vatnajökull Yang Bakal Menghirukpikukan Kembali Eropah...

Kalau dulu Eyjafjallajökull telah meledakkan abu nya ke seluruh Eropah dan melumpuhkan ekonomi eropah... kini di sana 'bakal' berdepan dengan ledakan yang lebih kuat dari Vatnajökull. Laman web Earthweek sebuah laman yang sentiasa melihat phenomena alam menyebut perkara ini pada 11 feb 2011. Sesiapa yang rajin tengok pi kat .. earthweek.com. 

Tapi ia dinafikan oleg Geologis2 di sana.... Apapun sunatallah itu adalah segala2nya.

Nak tau tempat itu lihat peta di bawah:



 Jika ia benar2 terjadi....Sekali lagi kita dapat menyaksikan 'keruntuhan' ekonomi eropah bakal bermula.... Kesannya kita juga akan terpalit sama...

p/s : Kebangkitan Islam Di Mesir Dan Dunia, Kejatuhan Eropah/Amerina/Yahudi Dinanti. 

Baca Berita Penuh ..

Blog Pakatan Rakyat